Workshop หัวข้อ Comparing Practices: Water-based Settlements, Flooding Adaptation and Heritage Management in Thailand and the UK
ดร.วิติยา ปิดตังนาโพธิ์ อาจารย์ประจำภาควิชาสถาปัตยกรรม คณะสถาปัตยกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยนเรศวร ได้รับการสนับสนุนจาก The British Council ให้ดำเนินโครงการอบรมเชิงปฏิบัติการ ร่วมกับ Lincoln School of Architecture and Design, The University of Lincoln ประเทศสหราชอาณาจักร ภายใต้หัวข้อ Comparing Practices: Water-based Settlements, Flooding Adaptation and Heritage Management in Thailand and the UK ระหว่างวันที่ 9 – 11 พฤศจิกายน 2558 ณ IBIS Bangkok Riverside Hotel, Bangkok และ ณ วัดไชยรัตนาราม จ.นครศรีอยุธยา